CA a-kasse

CA a-kasse er en landsdækkende a-kasse for medlemmer inden for business, ledelse og økonomi. Næsten alle medlemmerne arbejder på det private arbejdsmarked og har en erhvervsøkonomisk uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier i ind- og udland samt anden uddannelse der kan sidestilles med økonomers (fx inden for marketing, salg, ledelse, IT, kommunikation og regnskab).

Alle a-kasser udbetaler dagpenge og efterløn, men i CA har man lidt flere muligheder da de har en af markedets mest attrakttive tillægsforsikringer. Derudover tilbyder de karriererådgivning, coaching og kurser, som kan hjælpe en videre i karrieren.

Det er muligt at tegne en CA PLUS tillægsforsikring, så man kan få et supplement til dagpengene, hvis man bliver ledig. Man bestemmer selv, hvor stor den sikkerhed skal være.

CA A-kasse har hovedkontor i Sværtegade 3 i København samt en afdeling på Vesterport 8K i Århus. CA a-kasse har normalt åbent på alle hverdage, mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag kl. 8.30-15.00.

www.ca.dk