Frie Funktionærer

FRIE Funktionærer er en fagforening med egen tværfaglig a-kasse, som optager lønmodtagere inden for alle fagområder. Siden 1951 har de kæmpet for personlig frihed på arbejdsmarkedet.

Frie Funktionærer støtter ingen politiske partier, har høj medlemstilfredshed og kan tilbyde medlemmerne mange gode individuelle medlemsfordele som f.eks. juridisk assistance, forsikring, pension, kurser og efteruddannelse, lønvurdering, individuel coaching m.m. Desuden har Frie Funktionærer mange medlemstilbud som f.eks ferie- og fritidstilbud samt arrangementer som koncerter, foredrag, teater, kunstudstillinger og andre gode tilbud.

Deres vision er at være en toneangivende organisation, der er med til at sætte dagsordenen på det danske arbejdsmarked. Frie Funktionærer er kendt for deres tanker om det frie og fleksible arbejdsmarked for alle. Arbejdsdirektoratet bedømmer desuden FRIE Funktionærer til at være en af landets bedste a-kasser.

Hovedkontoret er beliggende i Odense og der findes regionskontorer i København og Århus. derudover findes et rullende kontor som har udgangspunkt i Ribe, men dækker hele Sønderjylland.

www.f-f.dk