Lederne a-kasse

Lederne er en interesseorganisation og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere. Ledernes Hovedorganisation er udelukkende bemandet med professionelt personale, og der er dermed ingen politisk ansatte tillidsfolk.

A-kassen hører til blandt Danmarks billigste, men Lederne garanterer at de lave administrationsomkostninger ikke betyder at medlemmerne får en ringere service end medlemmer i andre a-kasser, som er dyrere.

Lederne tilbyder bl.a. rådgivning ved kontraktforhandlinger og afskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring samt lederudvikling. Ledernes Hovedorganisation gør gennem en målrettet indsats overfor det politiske system, alt for at sikre ledernes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering.

Der findes 19 lokale afdelinger, fordelt over hele landet, som alle arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag. Hovedkontoret er beliggende i København. Åbningstider i alle afdelinger er mandag til fredag fra klokken 9 – 15, både for personlig og telefonisk henvendelse. Det er også muligt at læse mere om Lederne på deres hjemmeside, inden man beslutter noget.

www.lederne.dk